Voor hooggevoelige vrouwen

Geavanceerde energiewerkers

Geavanceerde energiewerkers

We hebben een indrukwekkende reis samen gemaakt. Ieders zielsdeeltje deelde droeg informatie en kennis aan.
Zo liet Moeder Aarde haar lucht en waterwezens aan ons zien en spreken en ze hadden een indringende boodschap voor ons. Afgelopen zaterdag in oktober 2022 was onze eerste Lichtcirkel bijeenkomst via zoom. Vrouwen uit Zwitserland, Spanje, België, Nederland en Hongarije sloten zich aan en voelde de roep van hun ziel.

We mochten binnen treden in de binnen-Aarde als groep hoge priesteressen, waar we een inwijding en initiatie mochten ontvangen en als cadeau voor onze reis deze maanden waarop we maandelijks bijeenkomen kregen we een kristal geschonken waar we mee kunnen gaan werken.

Ik heb vele mails nadien ontvangen hoeveel dit heeft gedaan, en hoeveel innerlijke rust er nadien kwam en tegelijkertijd zo dicht bij jezelf kon komen. We kregen vele boodschappen en kennis mee die geactiveerd werd in onze baarmoeder en 12 strengen DNA.

Ook kregen we een kijkje in wat de toekomst ons gaat brengen en wat de betekenis hiervan was.
Ons lichtwezen wat we in ons dragen lieten we naar voren stappen en zij nam duidelijk de hoofdrol. Moeder Aarde liet ons haar geheimen zien en voor ieder had ze een eigen boodschap wat resoneerde. Het was wonderlijk en zeer zuiver en intens. Het was zo respectvol en veilig.

Ik heb genoten van deze prachtige ervaring en het voelt fijn om zo een waardevolle bijdrage te mogen leveren aan de transitie van de Nieuwe Aarde en een nieuw tijdperk waar we een positieve bijdragen aan mogen leveren. Het is een eer. Het is een eer om met zo’n mooie grote groep vrouwen samen te werken en dit vertrouwen te ontvangen om de vertaler te mogen zijn van wat op dat moment zichtbaar, hoorbaar, voelbaar en geroken wil worden.

Als je de stem van je ziel volgt, zullen er meer licht- en donkerwerkers verschijnen op je pad. Deze keer kwam een grote groep op mijn oproep af. Een speciale groep galactische zielen werd gestuurd om nu de mensheid en de Aarde te helpen. Hele wakkere zielen die graag met elkaar wilden werken.

Onze trillingsfrequentie is zeer hoog, deze was zo voelbaar. Zo liefdevol.
We zijn geavanceerde zielen die Galactische Codering in ons DNA dragen.
Deze zielen zijn vaak verstoten of willen liever alleen zijn, maar het is een zegen om met hen te werken. Ze kunnen het ergste van de ergste problemen oplossen. Elk karma dat ze op zich namen was duidelijk voor het welzijn van het collectief hier op aarde. Zij zijn ook degenen die de sjablonen voor de Nieuwe Aarde vasthouden.

Velen hebben enorme visioenen over het Nieuwe en wat te doen om het naar het fysieke te brengen. Deze zielen hebben de matrix al verlaten en trillen in een hogere frequentie waardoor ze hier op aarde kunnen bestaan, maar in hogere dimensies kunnen wonen/leven. Deze groep zielen is bedoeld om elkaar verbindend te vinden. Die energie wordt uitgewisseld binnen dit hogere net en circuleert over de hele wereld.
Dit zijn geavanceerde energiewerkers. We komen samen van vele verre planeten, zonnestelsels en sterrenstelsels. We dragen nog steeds de energie van hun thuisplaneet. Veel van deze zielen zijn hier om energie te kanaliseren. We zijn hier om de rest van het collectief te verheffen.

Als jij ook een van deze zielen bent zul je een overweldigende oproep voelen om te helpen in deze tijd. Om op te stappen en op de een of andere manier van dienst te zijn. Sluit je aan in het netwerk van de Lichtcirkel om je bijdrage te leveren in deze tijd. We vinden elkaar.


Elke laatste zaterdag ochtend van de maand komen we bij elkaar.
Voel je de roep, schrijf je in. Tot 24 november 2022 kan dit nog. Er zijn nog maar beperkte plaatsen vrij.

De link staat hieronder
Tamara Beekmans Oprichster van de Vrouwenkracht Academie

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Lichtcirkel

Lichtcirkel

Er start een nieuwe groep voor de lichtcirkel in oktober 2023.

De Lichtcirkel is juist voor vrouwen die al zoveel hebben gedaan en met hun talenten en missies gaan werken in deze groep.

In deze bijeenkomsten een keer per maand zijn we bezig met het uitzuiveren en opschonen van de Aarde frequentie op vele krachtplekken op Aarde waar we naar toe worden geleid.

Het is magisch mooi en je maakt ten volste gebruik van je potentie. Je hoeft hier niets te ‘leren’, we gaan direct aan het werk.

Lichtcirkel

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.

Lichtcirkel

Lichtcirkel

Er start een nieuwe groep voor de lichtcirkel in oktober 2023.

De Lichtcirkel is juist voor vrouwen die al zoveel hebben gedaan en met hun talenten en missies gaan werken in deze groep.

In deze bijeenkomsten een keer per maand zijn we bezig met het uitzuiveren en opschonen van de Aarde frequentie op vele krachtplekken op Aarde waar we naar toe worden geleid.

Het is magisch mooi en je maakt ten volste gebruik van je potentie. Je hoeft hier niets te ‘leren’, we gaan direct aan het werk.