Voor hooggevoelige vrouwen

Dit is de tijd voor de vrouw om zich terug te trekken in haarzelf.

Dit is de tijd voor de vrouw om zich terug te trekken in haarzelf.

De Aarde gaat nu rust nemen. De bomen hebben hun blad losgelaten en zijn naar binnen gekeerd, ze laden zich weer op voor de zomer. De sapstroom is gestopt. De planten raken bevroren in de nacht en nog even en dan vriest het ook overdag. Dan kraakt het en wordt het helder.

De tijd is gekomen voor de vrouw om zich terug te trekken in zichzelf. In haar eigen diepte, in haar magische wereld. Vele vrouwen hebben deze nog niet ontdekt, nog geen weet van.

De vrouw neemt haar natuurlijke rust in december/januari. En voor mannen is dit juli/augustus. De decembermaanden zijn de drukste van het jaar, waardoor wij het moment verliezen om rust te nemen, om op de laden voor komend jaar. Om ons te verbinden met de diepe krochten van onze ziel. Om te verwerken wat er afgelopen jaar allemaal is gebeurt en alles een plekje te geven.

In deze rust ontstaat er een simpelheid van het leven. De natuur helpt je hier enorm bij en is zeer heilzaam. Deze laat je weer herinneren wie je in wezen bent en wat je hier komt doen.

Het eren van voorouders en mooie energetische schoonmaak rituelen horen bij de 12 Heilige Nachten van je ziel. Je huis reinigen en inwijden helpt je herinneren wie je bent en waar je vandaan komt.

Als je het verlangen voelt om deze rust te nemen, doe het dan ook. Aarzel niet. Het is broodnodig. Zeg je afspraken af, zoek je kwasten en wol op en ga haken en schilderen of schrijven in je dagboek.

Neem bosbaden en ga je hout hakken buiten in de kou. Richt je huis gezellig in, met kaarsen en lichtjes zodat je in deze stemming komt.

Ik heb een prachtig werkboek gemaakt met prachtige illustraties, voor de 12 Heilige Nachten van je Ziel, die je kunt starten op 24 december voor 13 dagen en 12 nachten. Er staan opdrachten en rituelen in die uit een diep verleden van ons vrouwen komen.

Via de download ontvang jij van mij een mail met een dagboek waarin mooie opdrachten staan en waarin ruimte is om je dromen en verlangens op te schrijven voor 2023. Elke nacht ontvang je dromen die je iets gaan vertellen over 2023.

Koop een mooi kaarten set die je bij deze periode helpt te inspireren en voeden.

Het is nu tijd ze weer te gaan doen, en onszelf weer te herinneren wie we zijn. Voor een heel zacht prijsje stel ik ze beschikbaar, zodat iedereen eraan mee kan doen wie wil.

Heb het fijn.

x Tamara

© Tamara Beekmans. Delen mag met bronvermelding.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar!

Over Tamara Beekmans

Tamara’s bijzondere levensreis heeft haar zeer waardevolle inzichten gegeven en doorleefde wijsheid gebracht, die ze heeft verwerkt in haar krachtige en unieke jaarprogramma’s. Ze heeft zichzelf bevrijd van een pijnlijk verleden, waarin ze als hooggevoelig kind meervoudige trauma’s opliep. Hierdoor moest ze, om te overleven, haar hooggevoeligheid onderdrukken, waardoor ze vanuit haar hoofd ging leven, afgesloten van haar diepe gevoelswereld. Later in haar leven kreeg ze hier veel last van, dit uitte zich in meerdere depressies, 5 burn-outs en een straatangst van 2 jaar. Ze heeft deze zelf leren overwinnen en is nu al jaren angst-, depressie- en burn-out vrij. Haar transformatie was groots. Van hieruit is de Vrouwenkracht Academie ontstaan, waarin ze op alle lagen met haar klanten werkt. Ze biedt hooggevoelige vrouwen praktische handvatten aan over hooggevoeligheid, hoger bewustzijn en hoe je de wezenlijke verbinding met jezelf kunt herstellen.

De vrouwen die bij haar één jaar in training en coaching gaan, kunnen door de Vrouwenkracht Methode® weer innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven ervaren en zij hebben hun innerlijke verbinding hersteld. En deze verandering is blijvend.

De vrouwen leren zichzelf te helen, gaan op zoek naar onderliggende patronen en hun blinde vlek en leren deze zelf te transformeren. Ze leren om oude, onderdrukte pijnlijke emoties te bevrijden uit het pijnlichaam. Ze gaan praktisch aan de slag met het onthechten van hun innerlijke criticus en leren hoe ze in contact komen met het gekwetste kind-deel en speelse kind-deel wat leidt naar hartsbewustzijn.

De training leert je om naar je eigen stem te luisteren die jou de weg wijst naar heling, en verbinding brengt vanuit je puurste essentie en hogere bewustzijn. Door middel van de door haarzelf ontwikkelde Vrouwenkracht Methode®, begeleidt ze hooggevoelige vrouwen in kleine groepen met veel passie en aandacht. Ze is geen zachte heelmeester, maar is recht door zee, eerlijk en duidelijk.

Met haar blogs en haar nieuwe boek wil ze de Vrouwenkracht Methode® voor iedereen bereikbaar maken voor wie op zoek is naar verbinding met haar of zijn diepste essentie en eigen wijsheid.

Tamara Beekmans (1975) is internationaal HSP Coach, trainer, systemisch therapeut, hoger bewustzijnscoach, docent, auteur, inspirator en oprichtster van de Vrouwenkracht Academie. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van groepen in het bewustzijnsproces. Ze heeft al duizenden mensen geïnspireerd en begeleid in het proces vanuit je hoofd, in je hart.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Ja, ik wil op de hoogte blijven van alles wat de Vrouwenkracht Academie doet.

In tijden van censuur kunnen we je zo altijd bereiken.

*Als je je aanmeldt, ontvangt je af en toe interessante mails. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment weer afmelden.