Voor hooggevoelige vrouwen

Kristallen Activatie

Broncode Kristallen Grid Activatie

Deze reading activatie richt zich op je bronfrequentie en je kristalcode en op jouw opdracht waarom jij nu op deze planeet Aarde bent geïncarneerd. Je hebt je eigen trillingsfrequentie, je eigen unieke broncode en je eigen tempo wanneer je DNA zich gaat upgraden. In jouw pijnappelklier zitten van nature een aantal kristallen. Deze gaan geactiveerd worden, waardoor jouw bewustzijn vele malen groter zal worden, precies wat bij jouw natuurlijke frequentie passend is. Ik maak op jouw verzoek een persoonlijke unieke kristallen lichtgrid voor jou (zie foto’s), die past bij jouw eigen unieke trillingsfrequentie. Hiervan ontvang je een foto van en deze heeft een krachtige uitwerking op de activering van jouw broncode en DNA activering en een korte uitleg wat deze kristalgrid voor jou gaat doen. Er zit een codering in deze persoonlijke kristalgrids. 

Sinds mijn kindertijd werk ik met kristallen als kristalwerker en in de laatste 20 jaar ben ik me er bewust van geworden hoeveel kracht hierin schuilt en wat ik hiermee kan doen voor anderen.

Je hebt je eigen zielenlessen gekozen. Je voelt dat de tijd dringt, want NU is de tijd gekomen waarvoor je hier bent. Je ziel wil niets missen, dus volledig ontwaakt zijn is op dit moment van groot belang.
De reading zal zich concentreren op de reden waarom je hier op dit moment incarneerde. Voordat je incarneerde tekende je een opdracht, die je nu graag weer wilt her-inneren.

Wat is jouw bijdrage nu in deze tijd? Wat heb jij nu nodig om zelf verder je bronfrequentie en de kristallen in je pijnappelklier te activeren?

De bedoeling van dit leven is jezelf vrij te maken. Vrij te denken uit systemen. En jezelf te leren bevrijden om je lichtcode-activatie op gang te brengen, zodat ook jij je bijdrage kunt gaan leveren in jouw omgeving en voor het collectieve veld.

Ik werk met kristallen, bloemen, wortels en elementen en voorwerpen uit de natuur die ik specifiek voor jou verzamel. Dit kost tijd om een kristallen grid goed en passend af te stemmen op jouw unieke zielscode. Ik zal daarom binnen enkele weken na je aanvraag je de gegevens via de mail toesturen met foto’s van het kristallen grid en een korte omschrijving hierbij.

Hiervan ontvang je na je mail met de uitleg en foto, ook binnen een paar weken jouw kristallen grid gedrukt op een schilderij die persoonlijk aan huis wordt bezorgt.

Deze heeft een krachtige uitwerking op de activering van jouw broncode en DNA activering en een korte uitleg wat deze kristalgrid voor jou gaat doen. Er zit een persoonlijke codering in deze kristalgrid voor jou die jouw potentie activeert. 

Je kunt kiezen of je deze foto gedrukt wil hebben via canvas, pvc of aluminium. Ik kan deze in heel Europa versturen naar je huis. Mail mij via info@vrouwenkrachtacademie.nl welke je voorkeur heeft met je adres.

Persoonlijke investering:

Tijdelijke actie € 197, normaal € 297.

Klik hier>> om jouw Kristallen Grid Activatie te bestellen. Na betaling ontvang je een mail ter bevestiging.

Update: Wachtlijst bedraagt inmiddels 4 weken.

Tamara Beekmans (1975) is een bekende internationale coach voor hooggevoelige personen, auteur, reader, healer en systeemopsteller. Ze heeft in 10 jaar meer dan vierentwintig jaargroepen hooggevoelige vrouwen en ook aparte mannengroepen begeleidt. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring opgedaan in het begeleiden van groepen met name als systeem opsteller, yoga- en meditatiedocente vanuit het non-dualisme en the work van Byron Katie.  

Lees hier meer over Tamara.

Kristallen Activatie